Business Map

A céges térkép

Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer ára

A Helios hővisszanyerős szellőztető is egy remek választás, amennyiben ilyen módon kívánja az ember biztosítani a fűtését. Ez azonban ebben a formában nem teljesen igaz, hiszen egy hőszivattyú nem csupán a hőt biztosítja. Úgy nyáron, mint télen egyaránt alkalmazhatók a rekuperátoros Helios hővisszanyerős szellőztető rendszerek. Ami biztos, hogy rengeteg információ található a neten a hővisszanyerős rendszerekkel kapcsolatban. A cikk utat próbál vágni ebben a dzsungelben.

A Helios hővisszanyerős szellőztető a többi társához hasonlóan, nem csak meleg levegőt, de nyáron a hideget is megfelelően biztosítja. Ezen túl pedig folyamatosan friss levegőt szállít a lakásba vagy házba. A friss levegő alatt nem csupán a szabadból beáramló levegőre kell gondolni, hanem egy pollentől és portól átszűrtre. Ez pedig így együtt már egy olyan többszörösen jótékony hatást mutat, amelyre mindenkinek szüksége van, akinek fontos az egészsége. Egy ilyen rendszernél, mint a Helios hővisszanyerős szellőztető, az egyik legfontosabb elem a rekuperátor, amely végzi a szellőztetést.

Fontos megjegyezni, hogy az előírások szerint egy ember, egy óra alatt 30 köbméter levegőt használ el. Ezt pedig normál üzemmódban kell a rendszernek biztosítania. A Helios hővisszanyerős szellőztető esetében is vannak befújásos és elszívásos helyiségek. Az elszívásos helyiségek főleg azok, ahol nagyobb a pára és a penészképződés lehetősége, mint a fürdőszoba. Befújásos helységnek pedig inkább a nappali, vagy a gyermekszoba ajánlott.

Mennyi egy Helios hővisszanyerős szellőztető ára?

Az ára nagy mértékben függ a teljesítménytől, azonban 1.300.000 forinttól már megvásárolhatók.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2022 Business Map