Business Map

A céges térkép

Furgonmentés Budapesten

Mit lehet tudni a furgonmentés világáról? Változó árak, hatalmas árbéli különbségek a szolgáltatók között, sőt. Hol máshol fordulhatna elő, mint nálunk Magyarországon, hogy valami silány minőségű szolgáltatásért, ami szinte semmit sem tartalmaz, csillagászati összegeket kérnek. A legnagyobb kedvenc, ami furgonmentés témában olvasható volt, hogy már az előzetesen megbeszélt összeg sem szent. Simán átvágnak, ha éppen olyan kedvük van, ráadásul olyan plusz felárakat kérnek, amelyek igazából nem is léteznek.

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Mindenképpen előre tájékozódni. A furgonmentés lehet horror is a fentebb említettek alapján, de miért kellene, hogy feltétlenül az legyen? Egyáltalán nem kell, csak megfelelő szakértelmű szolgáltatót kell választani. Ráadásul, nem csak attól lehet félni, hogy többet kell fizetni a szolgáltatásért, hanem az autó biztonsága sem utolsó ilyen esetekben. Olyan videók is keringtek az interneten, ahol egy rosszul rögzített furgon leakadt és hatalmas balesetet okozott. Mehetne rosszabbul egy furgonmentés? Bizonyosan nem.

Van-e kivétel a mai profitorientált világban?

Hála Istennek igen. Bár igen ritka, néha előfordul egy-egy ilyen cég. Egyik ilyen a Lukács autómentő. Fontos kiemelni, hogy itt nem csak a korrekt hozzáállás, a precíz munka, de a munkatársak képzettsége is alapelvárás. Példaként említve, minden furgonmentés meghatározott sorrendben kell, hogy történtjen. Úgy a kiérkezéstől, a sofőrrel való foglalkozáson át, egészen a furgon rögzítésig. Egy szegmens kihagyása is hatalmas károkat okozhat, úgy az autóban, mint a bajba jutott sofőr lelkében. A Lukács autómentőnél pedig mindezekre kiemelt figyelem jut.

 A cég számára nem a haszon, hanem a szolgáltatást igénybe vevők biztonsága és jó benyomása az elsődleges. Éppen ezért furgonmentés alkalmával a sofőrre is nagy figyelmet fordítanak. Hiszen mindenki tudja, hogy egy ilyen stresszhelyzetben, amikor nem csak a szerelőt kell majdű fizetni, mennyire fontos a törődés.

Múlt héten történt, hogy egy elég olcsó autómentő szolgáltatót vett egyik olvasó igénybe. Amit elmesélt az mindenkit lesokkolt. Nem csak, hogy nem voltak megfelelő eszközök, amelyekkel a furgonmentés szakszerűen elvégezhető lett volna, a trélerre is alig fért fel. Itt el kell gondolkodnia minden jóhiszemű embernek azon, hogy egyáltalán ezt, hogyan meri bárki is bevállalni. Mármint szolgáltató részről. Nem az lenne az elsődleges, hogy a szállítandó autót biztonságban elvigyék arra a helyre, amiért a pénzüket kapják? Úgy tűnik nem.

Éppen az ilyen hozzáállás elkerülés érdekében érdemes a Lukács autómentőt furgonmentés szolgáltatását választani.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2022 Business Map