Business Map

A céges térkép

A cég, amely a műemlék jellegű épületek felújítás koronázatlan királya!

Önök nem kell, hogy aggódjanak, ha műemlék épület felújítása mellett döntenek! A szakemberek, a szívük csücskeként építik, szépítik! Hosszadalmasabb, aprólékos munka, de a műemlék felújítás garantált!

Alapos felméréssel indul minden! Rettentően aprólékos tervezői munkát igényel. A Kulturális és Örökségvédelmi hivatal engedélye után kezdhetnek hozzá az építkzenésnek. A szakemberek különböző felújítási technikák alkalmazásával, gyönyörű végeredményt készítenek! Sokszor előfordul, hogy a munkájuk alatt érdekes, különleges anyagokkal dolgoznak. Érdekes tényező, hogy ilyen nagy jelentőségű felújítást, restaurálást csakis nagy tapasztalattal rendelkező munkavezetők tudnak levezényelni!

A Nova Burkolat szolgáltatásai: templom, kastély, homlokzat, lábazat, műemlék felújítás. Illetve, kőrestaurálás, ornamentika, szobor faragás!
Amennyiben bármilyen kérdésük van, keressék a honlapjukon, amely a korestauralas.com oldalon található! További elérhetőségeik: telefonszám +36205630389, E-mail: [email protected] , irodájuk: Budapest, Kör utca 9, 1239

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2022 Business Map