Weboldalunk sütiket használ, hogy látogatóinknak a legjobb élményt nyújtsuk. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a sütik használatába! További információk

Termékek

Autótérképek és -atlaszok

Több, mint 350 féle autózást és az általános tájékozódást könnyítő kiadvány Európa, Ázsia, Amerika, Afrika és Ausztrália legkülönbözőbb tájairól. A kisebb méretarányú országtérképektől a részletes régiótérképeken át a nagyobb méretarányú atlaszokig mindenki megtalálhatja az úti céljának, vagy érdeklődési körének legmegfelelőbb kiadványt.

Várostérképek és -atlaszok

Az egyre bővülő magyarországi megyeszékhely-sorozatunk, valamint budapesti témájú térképeink és atlaszaink folyamatos ellenőrzését és évenkénti frissítését szakemberekkel együttműködve végezzük, csakúgy, mint a közel 140 – első sorban európai – nagyváros térképei és atlaszai esetében. Az európai fővárosok és nagyvárosok mellett egyre több tengerentúli célpontot próbálunk papíron ábrázolva könnyebben elérhető tenni.

Turistatérképek és túrakalauzok

Tizennégy magyarországi tájegység mellett kínálatunkban megtalálható Ausztria egyedülállóan gazdag turistatérkép-sorozata, valamint Németország, Csehország, Szlovákia, Görögország, Spanyolország, Olaszország és Szlovénia több turistaközpontjának térképe is. A gyalogos túrázók mellett a kerékpárral útnak indulóknak és az autóval kikapcsolódni vágyóknak is tudunk ajánlani szabadidőtérképeket és kalauzokat.

Falitérképek és poszterek

Többféle méretben és kivitelben kínálunk térképeket többek között a világ, Európa, Magyarország és Budapest témájában. A mai kor témái mellett megtalálhatóak reprint kiadványaink is, többek között az Osztrák-Magyar Monarchiáról, vagy a XVII. századi világképről. Térképeinket többféle formában tudjuk ajánlani: műanyaghengerben, fémléccel, hablapra vagy mágnestáblára kasírozva.

Útikönyvek

2001-ben a német Langenscheidt kiadóval megindított együttműködésünk eredményeként az idén kiadott Szicília és Szentpétervár útikönyvvel 11-re bővült a Polyglott on tour sorozatunk. A sorozat tagjai a hagyományos bemutatáson túl a kiváncsiakat és az aktív pihenésre vágyókat is ellátják extra információkkal és naprakész címekkel. A leírásokhoz szorosan kapcsolódó térképek segítik a tájékozódást, míg a minden könyvben megtalálható miniszótár a nyelvi nehézségek leküzdésében nyújt segítő kezet.

Multimédia

A modern kor ritmusának megfelelően igyekszünk eddigi papírtérképeinket a technikai vívmányok megkövetelte formátumokban is elérhetővé tenni. Ennek a fejlesztésnek számos tagja megvásárolható már (pl. Ausztria Navigátor, Európai városok, Világatlasz), és folyamatosan bővülő kínálattal próbálunk lépést tartani az ilyen irányú feljődéssel.

Föld- és éggömbök

Számos kiadó legkülönfélébb termékét kínáljuk az érdeklődőknek a lebegő éggömbtől az embernagyságú földgömbig.

Egyéb termékek

A természeti adottságokat bemutató dombortérképek, vagy a világot ábrázoló írásalátét egyaránt alkalmasak irodába, iskolába, vagy otthonra.