Weboldalunk sütiket használ, hogy látogatóinknak a legjobb élményt nyújtsuk. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a sütik használatába! További információk

Az Ön kosara üres
Összesen 0 Ft

Montreal titkai útikönyv / Secret Montreal / Jonglez

angol nyelvű

-10%

6 300 Ft

5 670 Ft

Az ár 5% áfát tartalmaz

Kiadó: Jonglez

EAN: 9782361951870

Szállítási határidő: 10 munkanap

darabot a kosárba:

Kiadás éve: 2017

Méret: 110x190 mm

Oldalszám: 256 oldal

Formátum: ragasztott, kartonált / Taschenbuch

Nyelv: angol / EN

Termékkód: JO 187E

Útikönyv / Reiseführer / Travel guide Philippe Renault: Secret Montreal Local guides by local people Jonglez Guide 3. kiadás · angol nyelvű · hasznos információk · fényképek Montreal számtalan lehetőséget kínál arra, hogy elhagyjuk a jól ismert utakat és jól elrejtett kincseket fedezzünk fel. Olyanokat amelyeket csak az ott élők és a valami mást, újat felfedezni vágyók ismerhetnek meg. Ez a szokatlan útmutató nélkülözhetetlen azok számára, akik azt hiszik, hogy már ismerik Montrealt vagy szeretnék felfedezni a rejtett helyeket, távol tartva magukat a tömegektől és a szokásos látnivalóktól.

A giant crane in a supermarket, a portrait of Mussolini in Little Italy, Canada’s only Coadaist temple, a monument to the world’s strongest man, wrestling in a church, surfing on the Saint Lawrence River, a giant milk bottle, a gas station built by famous architect Mies van der Rohe… and much more. Far from the crowds and the usual clichés, Montreal only reveals its hidden treasures to residents and visitors who venture off the beaten track. An indispensable guide for those who thought they knew Montreal well or those wishing to discover another facet of the city.