Weboldalunk sütiket használ, hogy látogatóinknak a legjobb élményt nyújtsuk. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a sütik használatába! További információk

Az Ön kosara üres
Összesen 0 Ft

Brighton titkai útikönyv / Secret Brighton / Jonglez

angol nyelvű

-5%

6 300 Ft

5 985 Ft

Az ár 5% áfát tartalmaz

Kiadó: Jonglez

EAN: 9782361952648

Szállítási határidő: 10 munkanap

darabot a kosárba:

Kiadás éve: 2018

Méret: 110x190 mm

Oldalszám: 304 oldal

Formátum: ragasztott, kartonált / Taschenbuch

Nyelv: angol / EN

Termékkód: JO 264E

Útikönyv / Reiseführer / Travel guide Seymour Ellie: Secret Brighton Local guides by local people Jonglez Guide 1. kiadás · angol nyelvű · hasznos információk · fényképek Brighton számtalan lehetőséget kínál arra, hogy elhagyjuk a jól ismert utakat és jól elrejtett kincseket fedezzünk fel. Olyanokat amelyeket csak az ott élők és a valami mást, újat felfedezni vágyók ismerhetnek meg. Ez a szokatlan útmutató nélkülözhetetlen azok számára, akik azt hiszik, hogy már ismerik Brightont vagy szeretnék felfedezni a rejtett helyeket, távol tartva magukat a tömegektől és a szokásos látnivalóktól.

Wander through a hidden city orchard, hang out with a 19th-century circus troupe, find a forgotten railway line in the sea, discover Brighton’s only waterfall, visit a hidden pet cemetery, borrow books from the secret library in a fridge, unearth a long-forgotten mural, browse a museum in a back-street chip shop, tap the nose of a gargoyle and make a wish, enter an Earthship, step inside a secret walled garden and play glow-in-the-dark miniature golf with dinosaurs. Away from the clichéd seaside sights, Brighton is a city full of hidden treasures revealed to residents and travellers who like to wander off the beaten path. Secret Brighton is the perfect companion for those ready to discover the unusual and underground and see the city through new eyes.