Weboldalunk sütiket használ, hogy látogatóinknak a legjobb élményt nyújtsuk. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a sütik használatába! További információk

Az Ön kosara üres
Összesen 0 Ft

Costa Rica-i spanyol szótár / Costa Rican Spanish Phrasebook 3.

angol nyelvű

-43%

2 100 Ft

1 200 Ft

Az ár 5% áfát tartalmaz

Kiadó: Lonely Planet

EAN: 9781741047684

Szállítási határidő: 2 munkanap

darabot a kosárba:

Kiadás éve: 2010

Termékkód: LP 4768

Kifutó termék

Thomas Kohnstamm / Lonely Planet Publications Costa Rica-i spanyol szótár / Costa Rican Spanish Phrasebook 3. - angol nyelvű - 3. kiadás - 256 oldal - 9,6 x 14 cm A kalauz Costa Rica-i spanyol szólások gyűjteménye, kiejtési útmutatóval, de tartalmazza a látnivalók és érdekességek legjavát az ételektől a fesztiválokig, mindez kézbe és zsebbe való méretben. A Lonely Planet útikönyv egy utazó csomagjából sem hiányozhat. Rendszeres aktualizálások, bennfentes tippek, a környék ismerete jellemzi a kiadványokat, hiszen szezőik évről évre bejárják a területet változások és újdonságok után kutatva. Igazi útitársa a hátizsákos kempinges vándortól a sokcsillagos szállodák vendégéig, a magányos utazónak. Térképek, programajánlatok, túrajavaslatok, szótár, hasznos információk, elérhetőségek mellett étterem- és szállásajánlatok, történelmi-kulturális ismertetők gyűjteménye. A Lonely Planet útikönyvek nem tartalmaznak hirdetéseket és reklámokat, így ajánlataik és tippeik különösen megbízhatók.

This guide includes - most practical phrasebook available for the region; - clear pronunciation guide; - covers a range of topics, from food to festivals; - concise, attractive format.