Weboldalunk sütiket használ, hogy látogatóinknak a legjobb élményt nyújtsuk. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a sütik használatába! További információk

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
ADATKEZELÉS SZABÁLYZAT

Általános tudnivalók

A Freytag-Berndt Budapest Kft. által üzemeltetett webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a honlap használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért.

Az Általános Szerződési és Felhasználói feltételek a Freytag-Berndt Budapest Kft. által üzemeltetett webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazzák. Tájékoztatjuk, hogy a megrendelése akkor jön létre, amikor a megrendelést végső formájában visszaigazoljuk, pontosítva az árat és szállítási költséget. Kérjük, rendelésének véglegesítése előtt olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási feltételeket. Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

A www.freytagberndt.hu webáruházzal kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll:
Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 9:00–17:00
Péntek: 9:00–15:00
Szombat–Vasárnap: zárva

Telefon: +36-1-424-8195, telefax: +36-1-424-8196
Email: freytag@freytagberndt.hu

A webáruház térképet, útikönyvet, földgömböt, térképészeti szolgáltatásokat forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek illusztrációk a valóságtól esetenként eltérhetnek. A megjelenített termékek a Freytag- Berndt Budapest Kft. térképboltjában is megvásárolhatók, a 1141 Budapest, Szugló utca 83-85. címen, a honlapon feltüntetett nyitvatartási időben.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban az alábbi kormányrendelet az irányadó:

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet A távollevők között kötött szerződésekről

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá a regisztráció lezárásával a vásárló automatikusan elfogadja a Freytag-Berndt Budapest Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Üzemeltetői adatok

Az eladó
A www.freytagberndt.hu webáruházat a freytag-berndt budapest kft. üzemeleti.
Cégnév: Freytag-Berndt Budapest Kft.
Székhely: 1141 Budapest, Szugló utca 83-85.
Adószám: 12050088-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-460914
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi cégbíróság
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: freytag@freytagberndt.hu
Telefon: +36-1-424-8195

A vásárló

Vásárlás nem csak felhasználói regisztrációval lehetséges, de a regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni. Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen. Semmilyen felelősséget nem vállalunk a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

Termékek és árak

A webáruház térképet, útikönyvet, földgömböt, térképészeti szolgáltatásokat forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek illusztrációk a valóságtól esetenként eltérhetnek. A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikkhez tartozó információs oldalon tudhatja meg. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is. A honlapon meghirdetett akciók kizárólag a webshopon keresztüli vásárláskor érvényesek!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított tizennégy (14) munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Freytag-Berndt Budapest Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet A távollevők között kötött szerződésekről

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.